Van april tot en met september heeft het kleine zusje van Op De Haven het grootste terras met het mooiste uitzicht van Culemborg. Aan rivier De Lek en de Culemborgse jachthaven kunt u  genieten van een lunch na een fietstocht of gewoon een verfrissend drankje of cocktail, eventueel met een bittergarnituur.

Na 16.00 uur serveert eetcafé Onder Op de Haven een makkelijk en vooral betaalbaar diner dat door onze koks op het terras voor u wordt bereid in onze nieuwe foodtruck.

 

OPENINGSTIJDEN ONDER OP DE HAVEN;

ma en di ; gesloten

wo, do, vr vanaf  16.00 uur

za en zo vanaf 12.00 uur

 

Lounge

Tot ’s avonds laat kunt u op ons terras genieten van de prachtige zonsondergang bij de Spoorbrug. En worden de avonden wat koeler dan kunt u zich verwarmen in onze loungehoek waar de haard brandt.

 

Haven evenementen

De hele zomer zijn er evenementen bij Onder op de Haven. Naast Respec op De Lek en Culemborg Bijvoorbeeld staan er een aantal muziekavonden op het programma. Houdt u daarvoor onze agenda in de gaten.

 

Feestje of vergadering?

Ons eetcafé heeft ook een indoormogelijkheid waar u kunt eten of kunt borrelen als het weer wat minder goed is dan u had gehoopt. Heeft u een feestje of vergadering? Het is dan ook mogelijk om Onder Op De Haven af te huren.

Met een capaciteit van maximaal 40 personen is deze intieme bar de perfecte plek om met vrienden of relaties te vertoeven. Neem voor meer informatie over deze arrangementen contact op met onze receptie.