Koude voorgerechten

  • 12,75

    Créme brullee van geitenkaasv

    Met pecannoten en druiven

    *Wijntip Pinot Noir

  • 14,50

    Steak tartaar

    Met pittige humus en picalilly mayonaise

    *Wijntip Montelciego

  • 14,75

    Terinne van paling, kreeft en hollandse garnalen

    Met doperwtencreme

    *Wijntip: Chablis 1e cru

  • 12,75

    Tonijntartaar

    Met tomkahkai-saus en een sesamkoekje

    *Wijntip: Pinot Noir

  • 4,50

    Brood

    Met aioli, kruidenboter en tapenade

  • 13.75

    Carpaccio

    Dun gesneden ossenhaas met eenden lever en truffel mayonaise

    *Wijntip Sancerre of Chablis 1e cru


Soepen

  • 7,00

    Soep van de chef

    Een verrassing van onze chef!

  • 6,25

    Pomodorisoep

    Gemaakt van pomodori tomaten met balletjes gehakt

  • 6,50

    Franse Uiensoepv

    Gegratineerd met kaas


Tussengerechten

  • 9,75

    Rode mul

    Met rode pesto en pasta al nero di seppia

    Wijntip: Sancerre

  • 8,50

    Lauwwarme salade met blauwschimmel kaas

    Gecarameliseerde appel, bietscheuten en rozenvinaigrette

    Wijntip: Pinot Noir

  • 9,50

    Dozijn escargots

    Met roquefortsaus en chips van schorseneren

    Wijntip: Pinot Grigio

  • 14,50

    Zwezerik

    Met pastinaakcreme, leverkrullen en rozensiroop

    Wijntip: Pinot Grigio

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.