Visgerechten

  • 29,50

    Halve kreeft

    Met dumpling van kreeft

    Wijntip: Chablis 1e cru

  • 24,75

    Pittige Gamba’s

    In rode curry met kokosmelk en gele rijst

    Wijntip: Sancerre

  • 21,75

    Zeeduivel

    Met saffraansaus en truffel aardappelpuree

    Wijntip: Gruner Veltliner

  • dagprijs

    Noordzee tong

    Gebakken Noorzee tong (+/- 500 gram)
    geserveerd met witte wijn dragonsaus

    Wijntip: Chablis 1e cru

  • dagprijs

    Vis van de dag

    Wijntip: Sancerre of Chablis 1e cru


Vegetarische gerechten

  • 17,50

    Papadum met gewokte groentev

    Met risotto

    Wijntip: Pinot Noir

  • 17,50

    Kaasfonduev

    Met diverse groenten

    Wijntip: Pinot Noir


Vleesgerechten

  • 22,75

    Kalfsentrecote

    Met rode wijnsaus

    Wijntip: Rioja

  • 19,50

    Gepekelde Varkensrack

    Met mosterd – gembersaus

    Wijntip: Insolito

  • 29,50

    Lamsfilet met lamskoteletten

    Met ratatouille en gepofte knoflooksaus

    Wijntip: La Linda

  • 29,50 p.p.

    Chateaubriand

    Met stroganoffsaus, per twee personen

    Wijntip: Malbec of Valpolicella Ripasso

  • 26,50

    Tournedos ‘Op de Haven’

    Met pesto, Old Amsterdam, rucola en pijnboompitten
    Extra portie eendenleverkrullen €4,50

    Wijntip: Malbec of Rioja

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.